ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Cristiano Ronaldo zabio Sevilli tri gola

Nedjelja, 10. veljače 2013. 00:01 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Real Madrid - Sevilla 4:1. Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu bez konkretnog učinka

Primera – 23. kolo

REAL MADRID - SEVILLA 4:1

Stadion "Santiago Bernabeu". Gledatelja: 52.000

Sudac: Carlos Delgado Ferreiro

Strijelci: 1:0 Benzema (17'), 2:0 Ronaldo (26'), 3:0 Ronaldo (46'), 4:0 Ronaldo (59'), 4:1 Manu Del Moral (87')

Žuti kartoni: Higuain, Kaka, Arbeloa, Modrić, Morata (Real Madrid), Navas, Maduro (Sevilla).

Crveni kartoni: Higuain (66'-drugi žuti karton), Maduro (80'- drugi žuti karton)

REAL MADRID: Diego López - Arbeloa, Albiol, Ramos, Coentrao - Essien, Modrić - Ronaldo (63' Morata), Kaká (68' Pepe), Benzema (68' Callejon) - Higuaín.

SEVILLA: Beto -  Coke, Fazio, Spahić, Navarro - Maduro, Medel (71' Manu Del Moral), Navas - Reyes (71' Moreno), Kondogbia (78' Hervas), Negredo.

Cristiano Ronaldo gotovo je sam deklasirao Sevillu. U najboljoj Portugalčevoj izvedbi sezone gostima iz Andaluzije zabio je tri pogotka i bio predvodnik na putu do uvjerljivog slavlja od 4:1. Bio je ovo drugi Ronaldov hat-trick sezone, a prvi je postigao 30. rujna 2012 godine protiv Deportiva također u Madridu kada je utakmica završila 5:1.Mourinho je svoga sunarodnjaka izvadio iz igre nakon sjajnih sat vremena jer ga je želio sačuvati za dvoboj u Ligi prvaka u srijedu protiv njegova bivšeg kluba Manchester Uniteda. Zbog te utakmice nisu igrali Ozil i Khedira.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu, ali nije pokazao ništa vrijedno spomena ako se izuzme 48. minuta kada je zakasnio prihvatiti sjajnu asistenciju Ronalda, te činjenica da je zaradio peti žuti karton sezone u 86. minuti.

Prvi pogodak sretno je i spretno postigao Karim Benzema. Higuain je progirao Ronalda, ovaj je odigrao iz prve u sredinu, lopta se odbila od gostujućeg braniča do Benzeme koji s gol-crte zabija za 1:0.

Ronaldo je povisio na 2:0. Benzema je odigrao prema Kaki, ovaj je proslijedio loptu Ronaldu koji je napravio korak-dva, a onda potegao s 18 metara i pogodio desni donji kut Sevillina vratara Beta.

U prvom napadu u drugom poluvremenu teško je pogriješio gostujući branič Fazio, koji je umjesto da otkloni opasnost dao loptu Cristianu Ronaldu koji je bez problema šalje u mrežu za 3:0. U 58. minuti Ronaldo je trećim pogotkom na susretu postavio konačnih 4:0. Nakon kornera Seville, Ronaldo je krenuo s loptom duboko s Realove polovice terena, vukao je loptu nekih četrdesetak metara, odigrao za Higuaina, a ovaj mu je vratio loptu za lagani pogodak.

Do kraja susreta viđena su dva isključenja, po jedno na svakoj strani, ali i počasni pogodak Seville koji je u 87. minuti postigao Manu Del Moral.

Rezultati 23. kola: Mallorca - Osasuna 1:1 (Geromel 90'+1/Lolo 77'), Celta - Valencia 0:1 (Nelson Valdez 90'+2 - Danijel Pranjić u igru je ušao u 82. minuti), Levante - Malaga 1:2 (Barkero 27'-11m/Isco 36'-11m, 47'), Deportivo - Granada 0:3 (Marchena 45'-ag, Ighalo 51', Siqueira 90'+5-11m), Real Madrid Sevilla 4:1 (Benzema 18', Ronaldo 26', 46', 59'/Manu Del Moral 87')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.