Primera: Barcelona jedva pobijedila Granadu, Ronaldo hat-trickom zadržao Real na vrhu

Subota, 29. listopada 2016. 19:36 Napisao/la  SC

Utakmice 10. kola: Alaves - Real Madrid 1:4, Sporting Gijon - Sevilla 1:1, Atletico Madrid - Malaga 4:2, Barcelona - Granada 1:0

Barcelona je teškom mukom na Camp Nou pobijedila najslabiju momčad lige Granadu sa 1:0.

Jedini strijelac bio je Rafinha u 48. minuti koji je tako sačuvao razmake na vrhu Primere.

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu, a Ivana Kelave nije bilo niti na klupi Granade.

Real Madrid  pobijedio je Alaves 4:1 u 10. kolu Primere i zadržao se na vrhu ljestvice.

Cristiano Ronaldo promašio je jedanaesterac u drugom poluvremenu, no svejedno je bio trostruki strijelac i najbolji igrač Kraljevskog kluba u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi, kojom su pobjegli Sevilli na tri boda prednosti.

Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu i započeo je akciju za posljednji gol na susretu.

Domaćin je prvi poveo golom Deyversona u 7. minuti, ali Ronaldo je s dva gola, u 17. iz jedanaesterca i fantastičnim udarcem u 33. minuti, vratio galaksiju u normalu, a Galacticose na vrh Primere.

Tamo su ostali i nakon drugog poluvremena, iako je Ronaldo promašio penal u 79. minuti.

No Alvaro Morata u 84. i Ronaldo, svojim trećim golom na utakmici dvije minute prije kraja, pobrinuli su se da ne bude iznenađenja.

Sevilla je odigrala samo 1:1 kod Sporting iz Gijona te je klub iz Andaluzije propustio priliku zasjesti na čelo ljestvice.   

Sevilla  je došla u vodstvo već u 4. minuti pogotkom Luciana Vietta, a za  Sporting Gijon je izjednačio Moi Gomez (20).  

Kod Sportinga je Duje Čop igrao do 70. minute.

Atletico je na Calderonu bio iznenađujuće efikasan protiv Malaga, u pobjedi protiv Malage 4:2 po dva pogotka postigli su Carrasco i Gameiro.

Šime Vrsaljko tradicionalno je odsjedio na klupi domaćina.

Primera 10. kolo: Sporting Gijon - Sevilla 1:1 (Gomez 20/Vietto 4), Alaves - Real Madrid 1:4 (Deyverson 7, Ronaldo 17-11m, 33, 88, Morata 84), Atletico Madrid - Malaga 4:2 (Carrasco 7, 86, Gameiro 24, 44/Ramirez 31, Camacho 64), Barcelona - Granada 1:0 (Rafinha 48)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.