PRIMERA Real Madrid pobijedio Sevillu u derbiju kola, Luka Modrić drugu utakmicu zaredom postao strijelac

Subota, 19. siječnja 2019. 18:20 Napisao/la  SC

Bez obzira što je Real Madrid nadmoćnija momčad u pas-igri, dojam je da je Sevilla pozitivni rezultat htjela ostvariti isključivo obranom

Luka Modrić u zagrljaju suigrača
Luka Modrić u zagrljaju suigrača

Luka Modrić u 92. minuti ukrao je loptu Carricu u zadnjoj trećini, otrčao prema Vacliku i mirno pogodio mrežu pokraj vratara Seville.

Modrićevim pogotkom Real Madrid potvrdio je pobjedu protiv Seville u derbiju 20. kola, na Santiago Bernabeu međusobno su igrale dvije momčad na trećem mjestu s istim brojem bodova.

Od 20. kola na trećem je mjestu Real Madrid s tri boda više od Seville momčad koje je razočarala nastupom.

Sevilla se tijekom cijele utakmice samo branila.

Bez obzira što je Real Madrid nadmoćnija momčad u pas-igri, dojam je da je Sevilla pozitivni rezultat htjela ostvarit isključivo obranom.

Budući da Real Madrid ima velikih problema u realizaciji otkada je otišao Cristano Ronaldo, stalni pritisak domaće momčadi Sevilla je bez velikih poteškoća izdržala sve do 78. minute.

Tada je Casemiro snažnim udarcem s 25 metara loptu poslao u kut, vratar Vaclik nije reagirao dobro iako je u letu bio na lopti i Real Madrid je poveo.

Ništa Sevilla nije napravila prije nego što je Modrić drugu utakmicu zaredom postao strijelac.

Nikola Kalinić zbog bolesti nije bio u rosteru momčadi Atletica, koja je pobijedila Huescu i nastavila potjeru za Barcelonom.

Utakmice 20. kola: Real Madrid - Sevilla 2:0 (Casemiro 78, Modrić 90+2), Huesca - Atletico 0:3 (Lucas 31, Arias 52, Koke 71)

Poredak: Barcelona 43 (19), Atletico 41, Real Madrid 36, Sevilla 33, Alaves 32 (19)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.