Primera: Madridski Real slavio kod Eibara, Luka Modrić asistirao za pogodak

Nedjelja, 29. studenog 2015. 17:53 Napisao/la  SC

Susret 13. kola: Eibar - Real Madrid 0:2

 

Real Madrid se brzo oporavio od debakla u El Clasicu pa je ovaj tjedan pobijedio Šahtar u Ligi prvaka, a danas i Eibar na teškom gostovanju u 13. kolu. Naime, sedmoplasirana momčad je doživjela tek drugi domaći poraz, bilo je 2:0.

Rafa Benitez je napravio četiri izmjene u početnom sastavu, Danilo je igrao lijevog beka, a loša vijest je da se ozlijedio i Carvajal, novi u obrani nakon Marcela, Varanea i Ramosa, pa je Lucas Vázquez završio dvoboj kao desni bek.

Mateo Kovačić odigrao je 79. minuta, bio mu je to deveti nastup u La Ligi i treći u početnom sastavu. Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta, a u 43. je asistirao Baleu za vodstvo. Lijep je nabacio, a Velšanin je glavom zabio prvi pogodak u prvenstvu nakon tri mjeseca pauze. Bila je to druga asistencija Modrića ove sezone.

U 82. je Cristiano Ronaldo zabio s bijele točke i zabio svoj 234. gol u povijesti lige pa se tako izjednačio s Hugom Sanchezom na 3. mjestu, više su dali samo Messi (289) i Zarra (251).

Sudac Gil je taj penal poklonio, ali se 'iskupio' jer 20 minuta ranije nije svirao čisti baš na Portugalcu.

EIBAR: Riesgo - Capa, Dos Santos, Pantić, Junca - Escalante, Garcia, Adrian (70 Verdi) - Berjon (85 Hajrović), Enrich (86 Arruabarrena), Inui

REAL (M): Navas - Carvajal (85 Benzema), Pepe, Nacho, Danilo - Rodriguez (65 Vazquez), Modrić, Kroos, Kovačić (79 Casemiro) - Bale, Ronaldo

Utakmice 13. kola: Eibar - Real Madrid 0:2 (Bale 43, Ronaldo 82-11m), Rayo Vallecano - Athletic 0:3 (Aduriz 1, 23, 59), Sevilla - Valencia 1:0 (Escudero 50), Getafe - Villarreal 2:0 (Lafita 20, Vazquez 50)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.