Primera: Kreće završnih 180 minuta španjolskog nogometa u kojima se tri velikana bore za naslov prvaka

Nedjelja, 08. svibnja 2016. 13:47 Napisao/la  SC

Situacija je takva da se uz pretendente za naslov europskog prvaka za španjolsko prvenstvo bori i nikada kvalitetnija Barcelona.

U borbi za naslov španjolskog nogometnog prvaka i ove su godine tri kluba. Gradski rivali, Real i Atletico iz Madrida će se 28. svibnja u Milanu na San Siru susresti i u završnom činu borbe za europsku krunu, a prije tog ogleda predstoji im zaključiti bitku na domaćim terenima.

Situacija je takva da se uz pretendente za naslov europskog prvaka za španjolsko prvenstvo bori i nikada kvalitetnija Barcelona.

Bod iza Barcelone i Atletica je Real koji do kraja sezone ima i najteži raspored. Valencia je uvijek opasna, a takav može biti i Deportivo na svom Riazoru.

Barcelona se do kraja sezone također bori za dva trofeja, 21. svibnja na rasporedu joj je finale domaćeg Kupa kralja protiv Seville.

Raspored kandidata za naslov do kraja sezone:
BARCELONA (85): Barcelona - Espanyol (8.5), Granada - Barcelona (14.5)
ATLETICO M. (85): Levante - Atletico M. (8.5), Atletico M. - Celta (14.5)
REAL M. (84): Real M. - Valencia (8.5), Deportivo - Real M. (14.5)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.