Primera: Barcelona slavila kod Valencije, hat-trick sjajnog Lea Messija

Nedjelja, 01. rujna 2013. 22:50 Napisao/la  SC

Valencia - Barcelona 2:3 (Postiga 45', 45+3/Messi 11', 39', 41').  Sevilla i Malaga odigrali 2:2, Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret, te asistirao za drugi gol

Primera, 3. kolo

VALENCIA - BARCELONA 2:3

Stadion Mestalla. Sudac: Teixeira.

Strijelci: 0:1 Messi (11'), 0:2 Messi (39'), 0:3 Messi (41'), 1:3 Postiga (45'), 2:3 Postigao (45').

Žuti kartoni: Pereira, Banega (Valencia), Alves, Alba, Neymar (Barcelona).

VALENCIA: Alves, Costa, Rami, Pereira, Guardado, Fuego, Banega (od 68' Feghouli), Michel (od 82' Parejo), Postiga, Canales (od 69' Jonas), Pabon.

BARCELONA: Valdes, Alves, Pique, Alba, Mascherano, Fabregaas (od 80' Santos), Iniesta, Busquets, Messi, Pedro (od 72' Tello), Neymar (90' Roberto).  

Nogometaši Barcelone pobijedili su na gostovanju Valenciju 3:2 nastavivši stopostotni niz u prvenstvu. Gledatelji na Mestalli vidjeli su pet golova u prvih 45 minuta, uz hat-trick sjajnog Lionela Messija.

Messi show započeo je 11. minuti. Argentinski nogometaš iskoristio je proigravanje Fabregasa i uz nešto sreće preskočio vratara Alvesa, te poentirao za 0:1.

Drugi pogodak stigao je nakon što su nogometaši Valencije izgubili loptu na sredini, Fabregas je uposlio Messija i ostalo je bila rutina - 0:2. Samo dvije minute kasnije argentinski čarobnjak ponovo je bio na sceni.

Neymar je dobio loptu na lijevoj strani, ušao u kazneni prostor i pronašao Messija za 1:3.

I onda je Barcelona neočekivano potonula.

Postiga je u 45. minuti iskoristio ubačaj i briljatnim udarcem smanjio na 1:3. Kao da to nije bilo dovoljno upozorenje, u trećoj minuti sudačke nadoknade Postiga je matirao Valdesa nakon ubačaja iz kuta. Na kraju to nije koštalo Barcelonu koja je sačuvala prednost iz prvog poluvremena i uzela tri boda.

Sevilla i Malaga odigrali su 2:2, bivši nogometaš Dinama Pedro Morales doveo je Malagu u vodstvo u 40. minuti. Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Sevillu, asistirao za drugi gol i zaradio žuti karton.

Rezultati: Sevilla - Malaga 2:2 (Gameiro 44', 71'/Morales 40', Santa Cruz 68'), Real Sociedad - Atletico Madrid (Prieto 68'/Villa 27', Koke 57').

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.