ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Rakitić asistirao u hat-tricku Lionela Messija

Nedjelja, 18. siječnja 2015. 20:59 Napisao/la  SC

Utakmica 19. kola: Deportivo - Barcelona 0:4. Raizgrana Barcelona ponovo igra na Messijev pogon

Nogometaši Barcelone slavili su na gostovanju protiv Deportiva uz novu sjajnu izvedbu Lionela Messija koji je zabio hat-trick na putu do pobjede, a dvaput mu je asistirao Ivan Rakitić.

U 10. minuti Rakitić je sjajno pronašao Messija koji je glavom pospremio loptu u mrežu. U 62. minuti Rakitić je odlično gurnuo loptu između dva igrača Deportiva. Messi je primio loptu i odradio ostatak posla.

Leo Messi u zadnjem razdoblju ponovo iskazuje formu zbog koje slovi najboljim igračem današnjice. Barcelona ponovo igra na Messijev pogon, a onda su manje važni navodni sukobi s trenerima, prikrivena nezadovoljstva i uobičajeni medijski folklor, koji prati Barcelonu kada ne pobjeđuje.

Luis Enrique protiv Deportiva igrao je s istom momčadi, koja je uvjerljivo pobijedila Atletico u Kupu kralja. Kada je izgledalo da je Enrique shvatio da nogomet ipak igraju igrači, dogodila se izmjena Neymara. Bez ikakvog razloga izvadio je iz igre najboljega igrača na utakmici uz Messija.   

DEPORTIVO: Fabricio, Lopo, Sidnei, Luisinho, Juanfran, Medunjanin (od 79' Perez), Bergantiños, Domínguez, Cuenca, Cavaleiro (od 46' Rodriguez), Riera (od 63' Toche)

BARCELONA: Bravo, Alves, Pique, Alba, Mascherano, Iniesta (od 66' Rafinha), Rakitić, Busquets (od 66' Bartra), Messi, Suarez, Neymar (od 70' Pedro).

Utakmica 19. kola: Deportivo - Barcelona 0:4 (Messi 10, 33, 62, Sidnei 83-ag).

Tablice omogućuje Sofascore