Primera: Barcelona pobijedila Valenciju na Mestalli pogotkom Busquetsa u 93. minuti

Nedjelja, 30. studenog 2014. 23:12 Napisao/la  SC

Utakmica 13. kola: Valencia - Barcelona 0:1 

U zadnjoj minuti sudačke nadoknade Messi je ubacio ljevicom zdesna, Neymar glavom pogodio vratara Alvesa, lopta se odbila taman natrčalom Busquetsu, koji je rasparao mrežu domaćina za veliko slavlje gostiju.

Igrači Valencije zalegli su na travu, Barcelona je osvojila tri boda u zadnjim sekundama utakmice na Mestalli i ostala u pobjedničkom ritmu koji nameću madridski klubovi, Real Madrid i Atletico.

Gledatelji su uživali u sjajnom nogometu, vrhunskim obranama vratara i uzbuđenjima pred oba gola. Kao u svakoj otvorenoj utakmici, rezultat je mogao drugačije izgledati. Odlučivale su nijanse!

Ivan Rakitić ušao je u igru u 69. minuti, kada je Barcelona počela snažno pritiskati i izveo nekoliko opasnih ubačaja iz prekida.

VALENCIA: Alves, Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà, Javi Fuego, Parejo (84 Filipe), André Gomes, Feghouli, Negredo (82 Alcacer), Rodrigo (72 De Paul)

BARCELONA: Bravo, Alves, Pique, Mathieu (69 Rakitić), Alba, Busquets, Mascherano, Xavi (80 Rafhina), Suarez (80 Pedro), Messi, Neymar.

Utakmica 13. kola: Valencia - Barcelona 0:1 (Busquets 90+3)

Poredak: Real Madrid 33, Barcelona 31, Atletico 29, Sevilla 26, Valencia 24, Villarreal i Malaga 21...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.