ŠPANJOLSKO PRVENSTVO

Barcelonin najbolji start u povijesti

Subota, 28. rujna 2013. 20:38 Napisao/la  SC

Utakmica 7. kola: Almeira - Barcelona 0:2 (Messi 21', Correia 56')

 

Primera, 7. kolo

ALMEIRA - BARCELONA 0:2

Utakmica 7. kola: Almeira - Barcelona 1:2. Stadion  Juegos Mediterráneos. Sudac: Ayza.

Strijelci: 0:1 Messi (21'), 0:2 Correia (56').

ALMEIRA: Esteban, Nelson, Fernandez, Pellerano, Trujillo, Soriano (od 62' Azeez), Verza (od 80' Barbosa), Tebar, Vidal (od 65' Dubarbier), Suso, Rodri.

BARCELONA: Valdes, Alves, Correia, Pique, Bartra, Fabregas, Iniesta (od 90' Santos), Busquets, Messi (od 29' Xavi), sanchez (od 81' Tello), Pedro.   

Nogometaši Barcelone slavili su na gostovanju kod Almeire i tako osigurali najbolji start u povijesti Primere sa sedam pobjeda.

Leo Messi na terenu je proveo samo 29 minuta no i to je bilo dovoljno da u 21. minuti zatrese mrežu. Alves je spasio jednu loptu na desnoj strani, ona se ubrzo našla u nogama argentinskog čarobnjaka. Messi je odigrao dupli pas sa Pedrom i onda majstorski s ruba kaznenog prostora smjestio loptu u mrežu.

Messi je ubrzo napustio igru zbog ozljede bedrenog mišića.

- Messi je ozlijedio bedreni mišić, u nedjelju će biti povrgnut liječničkom pregledu koji će utvrditi ozbiljnost ozljede, stajalo je u klupskom priopćenju.

Gosti su pobjedu potvrdili u 56. minuti. Fabregas je probio lijevu stranu i ubacio loptu, a Correia je postavio nogu za 0:2.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.