Primera: Atletico ostao na vrhu pobjedom u Vigu, utakmica odigrana u vaterpolskim uvjetima

Nedjelja, 10. siječnja 2016. 22:40 Napisao/la  SC

Rezultati 19. kola: Celta - Atletico (M) 0:2, Las Palmas - Malaga 1:1, Real Sociedad - Valencia 2:0, Villarreal - Sporting 2:0, Eibar - Espanyol 2:1

Madridski Atletico ove je nedjelje pokazao zašto zaslužuje biti na vrhu španjolskog nogometa. U VIgu je momčad Diega Simeonea odnijela vrijedna tri boda pobjedom 2:0, a susret je bio odigran u uvjetima kakvih se ne bi postidjeli ni organizatori vaterpolskog Europskog prvenstva u Beogradu. Grad u kojem svoje domaće utakmice igra Celta pogodila je jaka kiša u minulom razdoblju pa je teren Balaidos, a posebice njegova okolica koja uključuje i sve klupske prostorije izgledala poput bazena. U takvim uvjetima ipak se igralo, a golove za četrnaestu pobjedu Atletica (treću uzastopce) zabili su Griezmann i Carrasco, oba u drugom poluvremenu susreta.

Duje Čop asistirao je za jedini pogodak Malage na gostujućem remiju kod Las Palmasa, a Gary Neville je na klupi Valencije doživio novi poraz. Ovoga se puta njegova momčad nije dobro provela u Baskiji protiv Real Sociedada, bilo je 2:0 za domaćine. Slavio je još jedan baskijski klub, Eibar je s 2:1 bio bolji od Espanyola. Novu je pobjedu kod kuće upisao i Villarreal, ovoga puta protiv Sportinga iz Gijona završilo je 2:0.

Primera - 19. kolo, rezultati: Celta - Atletico (M) 0:2 (Griezmann 49, Carrasco 80), Las Palmas - Malaga 1:1 (Tanausu 51/Santa Cruz 72), Real Sociedad - Valencia 2:0 (Jonathas 79, 82), Villarreal - Sporting 2:0 (Bakambu 26, 51), Eibar - Espanyol 2:1 (Inui 15, Baston 74-11m/Jordan 22)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.