Primera: Atletico minimalno pobijedio Deportivo, Šime Vrsaljko ostao na klupi

Nedjelja, 25. rujna 2016. 18:32 Napisao/la  SC

Utakmice 6. kola: Leganes - Valencia 1:2, Atletico Madrid - Deportivo 1:0

Atlético je pobijedio Deportivo na Vicente Calderónu 1-0 u šestom kolu Primere i vratio se u sam vrh ljestvice, dva boda iza vodećeg Reala te jedan iza Barcelone.

Gosti iz Galicije dugo su pružali otpor "colchonerosima" znajući da na njihovu stadionu nisu pobijedili dugih 17 godina.

Atléticu se otvorilo u nadoknadi prvog poluvremena kad je gostujući igrač Faycal Fajr zaradio drugi žuti karton.

Deportivo se nije uspio obraniti s igračem manje u nastavku, a odlučujući trenutak zbio se u 70. minuti kad je Kévin Gameiro uposlio Antoinea Griezmanna kojem nije bilo teško ubaciti loptu u praznu mrežu.

Francuski reprezentativac zabio je šesti gol u devetoj utakmici protiv kluba iz La Coruñe, od čega četvrti u dresu madridskih crveno-bijelih.

Desni bek "vatrenih" Šime Vrsaljko s klupe je pratio pobjedu svoje momčadi

Utakmice 6. kola: Leganes - Valencia 1:2 (Szymanowski 21/Nani 34, Suarez 52), Atletico Madrid - Deportivo 1:0 (Griezmann 70)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.