Povratak Galactikosa: Ronaldo postao savjetnik predsjednika Real Madrida

Srijeda, 24. kolovoza 2016. 15:12 Napisao/la  SC

Perez u klub vraća najveća imena iz poznate generacije Galactikosa koju su predvodili Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo


Ronaldo je postao savjetnik predsjednika Real Madrida Florentina Pereza! Naravno, ne Cristiano Ronaldo nego jedan jedini Ronaldo za većinu ljubitelja nogometa: Ronaldo Nazario!

Perez nastavlja zacrtanu sportsku politiku, u klub vraća najveća imena iz poznate generacije Galactikosa koju su predvodili Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo... Zidane je postao trener u siječnju, Ronaldo je postao savjetnik u kolovozu... Postao bi savjetnik i ranije da zadnje dvije godine nije bio zauzet poslovima vezanim za organizaciju SP-a u Brazilu.

El Fenomeno, kako su Ronalda zvali dok je nosio dresove PSV-a, Barcelone, Intera i Real Madrida, jedan je od najboljih igrača svih vremena.

Za mnoge stručnjake, Ronaldo je najbolji klasični napadač svih vremena. U razdoblju prije teške ozljede u dresu Intera, Ronaldo je bio idealna kombinacija Lea Messija i Cristiana Ronalda. Iznimna fizička moć i suptilna tehnika u jednom!

Pogledajte i uživajte:

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.