Definitivni razlaz: Predsjednik Reala Perez potvrdio Mourinhov odlazak na kraju sezone

Ponedjeljak, 20. svibnja 2013. 20:54 Napisao/la  SC

- Nitko nije dobio otkaz, sporazumno smo raskinuli ugovor, objasnio je Perez.  "Special  one"  će odraditi dvije zadnje utakmice Primere protiv Real Sociedada i Osasune, a potom se očekuje njegov povratak u Chelsea

Jose Mourinho na kraju ove sezone definitivno odlazi iz Real Madrida! Informaciju je izvanrednoj konferenciji za novinare potvrdio predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez.

- Nakon razgovora s Mourinhom suglasili smo se oko sporazumnog raskida ugovora. U ime odbora direktora zahvaljujem Mourinhu na napornom radu. Momčad je napredovala u posljednje tri godine i želimo mu sve najbolje, objasnio je prvi čovjek Madrižana, koji nije htio otkriti ime Mourinhovog nasljednika.

Portugalskom stručnaku su u Realu po ugovoru ostale još tri godine, no niz loših rezultata i nezadovoljstvo igrača presudili su da Portugalac prijevremeno ode s Bernabeua. Mourinho će odraditi dvije zadnje utakmice Primere protiv Real Sociedada i Osasune, a potom se očekuje njegov povratak u Chelsea.

"Special One" je u Real stigao 2010., osvojivši po jedan naslov prvaka Španjolske i Kup Kralja, ali nije uspio u najvećoj zadaći: Realu donijeti deseti jubilarni naslov europskog prvaka.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.