Pep Guardiola prozvao predsjednika Barcelone da mu želi napakostiti

Subota, 13. srpnja 2013. 17:38 Napisao/la  SC

Volio bih kada bi me pustili da radim svoj posao i prestali koristiti moja prijateljstva kako bi mi naudili, kaže Guardiola

Godinu dana nakon odlaska Pepa Guardiole s klupe Barcelone njegovi odnosi s upravom katalonskog kluba nisu prekinuti. Počelo je optužbom uprave na čelu s predsjednikom Rossellom da se Guardiolu nije sreo s trenerom Barcelone Titom Villanovom dok su obojica boravila u New Yorku. Podsjetimo, Villanova je bio Guardiolin pomoćnik, a u New Yorku se liječio istodobno dok je Guardiola živio u istom gradu.

- Nisu točni navodi Barcelonine uprave kako se nisam vidio s Villanovom. To bi bilo ne moguće pošto smo Tito i ja imali gotovo izvrstan odnos za vrijeme naše zajedničke suradnje, rekao je Guardiola.

Guardiola je također opovrgnuo da je njegov odnos s Villanovom zahladio i da je govorio loše oko dolaska Neymara u Barcelonu. Ustvrdio je da je Villanova prošle sezone osvojio naslov prvaka s najuvjerljivijom bodovnom prednosti te da onda zasigurno zna što radi na klupi Barcelone.

- Ja sam odlučio otići iz Barcelone. Odslužio sam svoje vrijeme u klubu i odlučio otići, trebalo mije malo odmora. Pri odlasku svima sam u klubu rekao da uživaju u tome što rade. Želim im svu sreću, a Barca će uvijek biti moj klub.

Ipak, Guardiola je apelirao na Barcinu upravu da ga puste na miru nakon što je potpisao ugovor s prvakom Europe, minhenskim Bayernom.

- Volio bih kada bi me pustili da radim svoj posao i prestali koristiti moja prijateljstva kako bi mi naudili. Nisam nikome ostao ništa dužan. Trebali bi se držati onoga što rade i pustiti druge da čine isto. Ja sada želim uživati u svome radu u Munchenu, to je sve, zaključio je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.