KATALONCI GUBE ŽIVCE

Victor Valdes nastavio vrijeđati suca u tunelu

Subota, 02. ožujka 2013. 23:53 Napisao/la  SC

Prije nepunih mjesec dana ni jedan igrač Barcelone ni riječ ne bi rekao nakon poraza 

Nogometaši Barcelone rijetko gube utakmice, a još rjeđe živce. Protesti nakon utakmica donedavno su služili kao alibi nemoćnim protivnicima, koji su u sudačkim pogreškama tražili razloge poraza od Barcelone. Među najglasnijim kritičarima suđenja u utakmicama protiv Barclone bio je trener Real Madrida Jose Mourinho. Prije dvije sezone nije bilo međusobne utakmice u kojoj barem jedan igrač Real Madrida ne bi porcvenio.

U posljednjih nekoliko međusobnih utakmica mnogo se toga promijenilo, očigledno je da Barcelona više ne uživa zaštitu sudaca. Kada u posljednjim minutama zadnjeg El Clasica sudac Miguel Ángel Pérez Lasa nije dosudio kazneni udarac nakon prekršaja Sergija Ramosa nad Adrianom, igrači Barcelone su jednostavno pukli.

Najdalje je otišao Victor Valdes, koji je zbog prigovora dobio žuti pa crveni karton. Prema sudskom izvještaju Valdes se nije smirio ni kada je napustio teren.

- Nakon što sam isključio igrača, on je i dalje vikao da se moram stidjeti. Čak i kada smo ušli u tunel igrač je nastavio vrijeđati i stalno ponavljati da se moram stidjeti, piše u izvještaju glavnog suca utakmice.

Je li Sergio Ramos skrivio kazneni udarac?

- Ne znam je li uopće bilo kontakta. Morao bih pogledati snimku prije nego što kažem svojem mišljenje, ali ne mislim da je to bilo odlučujući trenutak utakmice, kazao je Ramos.

Pobjedi unatoč Real Madrid za Barcelonom zaostaje čak 13 bodova, što je ogromna razlika. Međutim, s obzirom kako Barcelona igra od kada je trener Tito Vilanova na liječenju, katalunjski igrači ne ponašaju se kao budući prvaci.

Sve je više nervoze i nekontroliranih ispada, Barcelona počinje sličiti na momčad gubitnika kojoj drugi kontroliraju sudbinu. Prije nepunih mjesec dana ni jedan igrač Barcelone ni riječ ne bi rekao nakon poraza koji u konačnici ništa ne može promijeniti. Ili ipak može…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.