Luka Modrić: Nismo bili dostojni Lige prvaka, El Clasico je za nekoliko dana

Srijeda, 21. listopada 2020. 23:18 Napisao/la  SC

Real Madrid doživio drugi uzastopni domaći poraz, u subotu je u prvenstvu izgubio (0:1) u Madridu od Cadiza.

Luka Modrić postigao atraktivan pogodak
Luka Modrić postigao atraktivan pogodak

Šahtar je pobijedio (3:2) Real Madrid u Madridu bez sedmorice igrača zaraženih koronavirusom, od odmora Ukrajinci su vodili 3:0:

- U prvom poluvremenu nismo bili dostojni Lige prvaka. Očito je da se moramo popraviti, nedostajalo nam je i samopouzdanja i  moramo se pokrenuti, ne smijemo gubiti vrijeme žaleći nad ovim što smo napravili. Trener nam je na poluvremenu rekao da moramo više pritiskati, stajati kompaktnije i u drugom poluvremenu smo to i napravili, zabili smo dva gola, ali to nije bilo dovoljno. Težak je ovaj poraz, jako boli, ali bit ćemo bolji, nismo zaboravili igrati. El Clasico je za nekoliko dana, to je velika utakmica i moramo napraviti sve da budemo na pravoj razini, rekao je Luka Modrić, strijelac atraktivnog pogotka kojim je Real Madrid smanjio na 3:1.

Vinicius je uspio postići još jedna pogodak za Real Madrid:

- Nismo dovoljno samouvjereni na početku utakmice. U tom prvom poluvremenu nisam vidio momčad koju sam želio vidjeti i to je isključivo moja krivica. Moram sada pronaći rješenja i preokrenuti ovaj trend, moramo opet biti jaki i vratiti se pobjedama, kazao je Zinedine Zidane.

Real Madrid doživio je drugi uzastopni domaći poraz, u subotu je izgubio (0:1) u Madridu od Cadiza.

Sljedeća je rasporedu utakmica protiv Barcelone u kojoj će momčad Real Madrida igrati pod posebnim psihološkim opterećenjem.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.