NEVJEROJATAN PROPUST

Denis Čerišev igrao za Real Madrid pod suspenzijom

Četvrtak, 03. prosinca 2015. 09:21 Napisao/la  SC

 Real Madrid nije ništa znao o suspenziji, kazao je trener Rafa Benitez

S obzirom na ugled i renome, dogodio se nevjerojatan propust Real Madrida! Madridski klub pobijedio (3:1) u Cadizu protiv istoimenog domaćina prvu utakmicu 1/16 finala Kupa kralja, ali će porema svemu sudeći biti izbačen iz natjecanja prije uzvrata.

Denis Čerišev, strijelac prvog pogotka za Real Madrid, nije smio igrati jer je u dresu Villarreala prošle sezone dobio žuti karton protiv Barcelone u Kupu, a taj mu znači i suspenziju u tom natjecanju u prvom idućem susretu - protiv Cadiza. U Real Madridu su to shvatili prekasno, na poluvremenu Mateo Kovačić zamijenio je ruskog igrača.

- Real Madrid nije ništa znao o suspenziji. Nije nas kontaktirao ni Villarreal niti Španjolski savez. Čim smo čuli, odlučili smo ga zamijeniti da pokažemo dobru volju, kazao je trener Rafa Benitez.

Navijači Cadiza su tijekom prvoga poluvremena pjevali da Čerišev ne smije igrati i da su prvaci! Cadiz je reagirao nakon utakmice.

- Reagirali smo po završetku utakmice i prijavili Real Madrid. To nas boli jer smo mislili da je Real prijateljski klub, ali to je bila jasna odluka za sve, rekao je predsjednik Cadiza Manuel Vizcaino.

Zbog identične situacije prošle sezone iz Kupa kralja izbačena je Osasuna.

Tablice omogućuje Sofascore