Nakon Alena i Dino Halilović u Barceloni, odšteta 300 tisuća eura

Subota, 02. kolovoza 2014. 13:14 Napisao/la  SC

Mundo Deportivo navodi da je Dino ofenzivni veznjak kojega krasi veliki talent, inteligencija i odličan posljednji pas. Kao mana navodi se fizička konstitucija

Obitelj Halilović seli se u Barcelonu, nakon Alena, i njegov brat Dino nosit će dres Barcelone. Dinamo i katalonski klub tako nastavljaju suradnju, nakon što je Alen otišao u Barcelonu, u redove Dinama stigao je šesnaestogodišnji Dani Olmo, kapetan i najbolji strijelac mlade momčadi Barcelone i jedan od najperspektivnijih mladih igrača najbolje škole na svijetu.

Dino je 1998. godište i iako je prvotno trebao igrati za juniore Barcelone, postoji mogućnost da bude i u B momčadi. Mundo Deportivo navodi da je Dino ofenzivni veznjak kojega krasi veliki talent, inteligencija i odličan posljednji pas. Kao mana navodi se fizička konstitucija.  

Dino je lani u dresu Dinama osvojio Nike Premier kup, pet godina je bio u redovima hrvatskog prvaka, a Mundo Deportivo navodi da se na ime odštete mora isplatiti 300 tisuća eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.