Najskuplji dres na svijetu, Real Madridu 140 mil. eura godišnje od Adidasa

Petak, 29. siječnja 2016. 15:42 Napisao/la  SC

Real Madrid će postaviti novi rekord koji trenutačno drži Manchester United sa zaradom od 98 mil. eura godišnje

Real Madrid i Adidas pred potpisivanjem su ugovora nakon kojega će dres madridskog kluba postati najskuplji na svijetu. Prema nacrtu sponzorskog ugovora Real Madrid trebao bi zarađivati 140 mil. eura godišnje zato što nosi dresove poznatog branda, a ugovor bi trebao trajati deset godina.

Ako se potpiše takav ugovor, Real Madrid će postaviti novi rekord koji trenutačno drži Manchester United sa zaradom od 98 mil. eura godišnje. Prošle sezone Bayern je potpisao 15-godišnji ugovor s Adidasom, ali njegova godišnja vrijednost kreće se oko 60 mil. eura plus 90 mil. eura bonusa po isteku ugovora.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez često ponavlja da je dres njegova kluba najskuplji na svijetu ako se promatraju tržišni parametri. Prema istim pokazateljima Barcelona je vodeći svjetski klub do potpisivanja ugovora između Real Madrida i Adidasa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.