Na Santiagu Bernabeu sve je spremno za službeno predstavljanje Garetha Balea

Subota, 24. kolovoza 2013. 13:42 Napisao/la  SC

Bale dolazi u Madrid za nevjerojatnih 99 mil. eura odštete. Tottenham povrh toga dobiva portugalskog reprezentativca Coentraa, kojemu se tržišna cijena kreće oko 20 mil. eura! Dakle, Bale ukupno vrijedi 120 mil. eura!

Santiago Bernabeu sprema se za doček Garetha Balea! Na središnjem dijelu tribina podignuta je improvizirana pozornica s koje će se navijačima obratiti glavom i bradom, mister B!

 

Tako španjolski novinari najavljuju predstavljanje najskupljeg nogometaša svih vremena. U srijedu na zadnjem sastanku čenika Real Madrida i Tottenhama sve je konačno finalizirano, Bale dolazi u Madrid za nevjerojatnih 99 mil. eura odštete. Tottenham povrh toga dobiva portugalskog reprezentativca Coentraa, kojemu se tržišna cijena kreće oko 20 mil. eura! Dakle, Bale ukupno vrijedi 120 mil. eura!

Još uvijek nije službeno objavljeno kada će Real Madrid predstaviti Balea na Santiago Bernabeu. Nagađa se da će bi spektakl mogao biti upriličen u ponedjeljak, kada će Bale izaći pred navijače Real Madrida s bojem 11 na leđima.

Bale će potpisati šestogodišnji ugovor, godišnje će zarađivati cca. 10 mil. eura plus razni bonusi.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.