MODRIĆ&KOVAČIĆ Julen Lopetegui zaokupljen statusima dvojice hrvatskih igrača

Utorak, 07. kolovoza 2018. 10:36 Napisao/la  SC

Nemam nikakve informacije da Kovačić štrajka, ne znam za zahtjev da propušta treninge. Trenirao je normalno, Mateo je uzoran igrač i to mi se jako sviđa, kaže trener Real Madrida

MODRIĆ&KOVAČIĆ Julen Lopetegui zaokupljen statusima dvojice hrvatskih igrača

 

Julen Lopetegui u najavi utakmice Real Madrida i Rome puno je vremena posvetio dvojici igrača koji neće igrati, Mateu Kovačiću i Luki Modriću.

Obojica hrvatskih reprezentativaca tek počinju pripreme, obojica ne silaze s naslovnica španjolskih medija s obzirom na njihove statuse u Real Madridu.

Kovačić se u ponedjeljak pojavio u kampu i prema pisanju španjolskih medija, odbio trenirati dok se ne riješi njegov status.

Mladi hrvatski reprehzentativac inzistira na odlasku, ne želi više sjediti na klupi:

- Nemam nikakve informacije da Kovačić štrajka, ne znam za zahtjev da propušta treninge. Trenirao je normalno, Mateo je uzoran igrač i to mi se jako sviđa, kazao je Lopetegui.

Usput, Real Madrid objavio je fotografije s treninga na kojim se s leša vidi Kovačić.

Modrić za razliku od Kovačića šuti, najbolji igrač SP-a u Rusiji još nije komentirao nagađanja da želi otići u Inter:

- Pričao s predsjednikom o tome, govorio sam i medijima i nema nikakve promjene. Luka Modrić je sretan ovdje, bio je sretan i prije i bit će i ubuduće. I ove sezone u Realu će igrati svoj prekrasan nogomet. Ne, neću vam otkriti što pričam privatno sa svojim igračima, no naravno da ću s Lukom razgovarati kad to budem smatrao potrebnim, rekao je Lopetegui.

Ukratko, konferencija za novinare sazvana zbog utakmice protiv Rome u sklopu International Champions Cupa tematski se pretvorila u razgovor o nezadovoljnim hrvatskim igračima.

Real Madrid i Roma igraju 7. kolovoza na MetLife Stadiumu pokraj New Yorka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.