Mlade zvijezde Real Madrida sve češće na meti najbogatijih europskih klubova

Nedjelja, 11. listopada 2020. 16:25 Napisao/la  SC
Vinicius Junior
Vinicius Junior

Otkriće da je Bayern zainteresiran od Real Madrida kupiti Valaverdea samo je posljednji dokaz u prilog tvrdnji da najbogatiji europski klubovi sve pozornije prate zbivanja u Real Madridu i odnos madridskog kluba prema novoj generaciji nogometaša.

Bayern je bio spreman ponuditi 100 milijuna eura za Valaverdea, ali je posao propao nakon što su u kraljevskom klubu objavili da igrač nije na prodaju.

Naravno da Bayern nije jedini.

Samo je posljednji u nizu.

Interes PSG-a, Liverpoola, Manchester Uniteda, Arsenala, Ajaxa, Borussie Dortmund i Intera potvrđuje da su mlade Realove zvijezde itekako tražena roba.

Leonardo, sportski direktor PSG-a, zna da Vinicius Junior nema baš idealnu situaciju u Madridu i da se trudi izboriti svoje mjesto u startnih 11.

Ako Brazilac ne bude previše igrao, kao što je to bilo na kraju prošle sezone, veza s Parižanima bit će sve izraženija.

Martin Odegaard je na sebe skrenuo pozornost nogometnih velikana igrama na posudbi u Real Sociedadu prošle sezone i u Manchester Unitedu su ga nekoliko puta pokušali dovesti prije nego su u Realu objavili da se Odegaard vraća na Santiago Bernabeu.

Archaf Hakimi otišao je u Inter za 40 milijuna eura, budući da su na njegovoj poziciji imali Danija Carvajala u klubu su ponudu smatrali neodoljivom.

Slična je situacija bila i s Sergiom Reguilonom, koji je za 30 milijuna eura otišao u Tottenham, ali je u ugovor ugrađena klauzula o pravo prvootkupa igrača.

Theo Hernandez prodan je prošle godine u Milan za 20 milijuna eura, Oscar Rodrigez ove za 13 miliuna eura Sevilli,  Dani Ceballos posuđen je Arsenalu, Brahim Diaz Milanu, a Reiner Jesus dortmundskoj Borussiji.

U kraljevskom klubu očito znaju što rade.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.