Mateo Kovačić je izvanredan, Modrić i Kroos bi se morali zabrinuti

Četvrtak, 27. travnja 2017. 11:52 Napisao/la  SC

Real Madrid s rezervnom je momčadi razbio Deportivo 6:2, a jedan od onih koji su oduševili navijače bio je Mateo Kovačić.

Real Madrid s rezervnom je momčadi razbio Deportivo 6:2 i vratio navijačima vjeru u naslov prvaka.

Nije bilo Ronalda i Kroosa, a na klupi su sjedili Modrić, Benzema, Navas, Casemiro i takav Real bez većih problema poigrao se s momčadi koja je ne tako davno pobijedila Barcelonu.

A jedan od onih koji su oduševili navijače, iako nije zabio niti jedan gol ili asistirao u golijadi, bio je Mateo Kovačić.

Navijači su mu zasluženo pljeskali na svaki bolji potez, a španjolski mediji nagradili su ga sjajnim komentarima.

- Morao je preuzeti vezni red Reala na sebe i sve je odradio kako treba. Bio je odličan u defanzivi i izvanredan kada bi s loptom krenuo u napad. Njegov napredak iz utakmice u utakmicu mogao bi zabrinuti Modrića i Kroosa u borbi za mjesto u momčadi, piše španjolski As.

Marca piše kako je sjajno surađivao s kolegama u veznom redu Iscom i Jamesom, a upravo su njih trojica dobili najbolje ocjene. Sedam je igrača u Realovoj momčadi dobilo dvije zvjezdice, Casilla jednu, a Isco, James i Mateo Kovačić tri.

Matea hvali i katalonski Sport.

- Zaustavio je veznjake Deportiva i razigran u proigravanjima i driblinzima. Jasno se vidi da se u igri sjajno slaže s Iscom. Uz to sjajno je razbijao napade Deportiva, ali bez Casemirove agresivnosti.

Navijači na društvenim mrežama ne štede na pohvalama.

- Kovačić je najpodcjenjeniji igrač Real Madrida.

- Kovačić je upravo ono što Unitedovi navijači misle da je Pogba.

- Najveći uspjeh Rafe Beniteza u Real Madridu je transfer Matea Kovačića.

- Dajte odmah Kovačiću i Iscu doživotni ugovor i neka vam ne pada na pamet pustiti Jamesa.

Tablice omogućuje Sofascore