Marca: U normalnom svijetu Koeman bi bio smijenjen u roku od nekoliko sati

Četvrtak, 30. rujna 2021. 10:24 Napisao/la  SC

Možda bi najbolje bilo zaboraviti ovog trenera i Europu i provesti sezonu skrivenu pod dekom, piše ugledni španjolski sportski dnevnik

Ronald Koeman
Ronald Koeman

 Debakl u Lisabonu samo bi mogao ubrzati ono što je u katalonskom nogometnom divu sve izvjesnije, Ronald Koeman očito je bivši trener Barcelone, samo mu to još nitko nije rekao.

Nakon poraza od Benfice predsjednik Laporta sjurio se u svlačionicu, ali samo kako bi dao podršku igračima, koji deklarativno podržavaju trenera.

- Najlakše je smjeniti trenera, rekao je kapetan Sergio Busquets, jedan od igrača koji su stali u zaštitu Ronaldu Koemanu.

No, to što ima podršku svlačionice, ne znači da ima i podršku uprave.

Laporta već duže vrijeme traži novog trenera, među potencijalnim nasljednicima spominju se Xavi Hernandez i Andrea Pirlo, koji bi prema navodima nekih medija već danas trebao odraditi prvu rundu pregovora s Laportom.

- Znam da imam podršku igrača, mogu govoriti samo o svom odnosu s momčadi, sve ostalo je stvar uprave. Pobjede donose mir, svjestan sam da je budućnost trenera s porazima vrlo upitna. Takav je svijet u kojem mi živimo, rekao je Koeman.

U normalnim okolnostima nizozemski stručnjak bio bi smijenjen u roku od nekoliko sati, ali Barcelona je odavno prestala živjeti u normalnom svijetu. Možda bi najbolje bilo zaboraviti ovog trenera i Europu i provesti sezonu skrivenu pod dekom, piše Marca.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.