Marca: U čemu je tajna Luke Modrića? U predanosti radu, pripremi i oporavku!

Četvrtak, 09. rujna 2021. 14:51 Napisao/la  SC

S navršenih 36 godina Modrić je, tvrdi Marca, nadmašio legendarne nogometaše s kojima se mogao uspoređivati, Xavija Hernandeza i Andreu Pirla

Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić u četvrtak je navršio 36. godina, što je bio povod da se Marca, najčitaniji španjolski sportski list, osvrne na sve ono što je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ostvario u karijeri.

S navršenih 36 godina Modrić je, tvrdi Marca, nadmašio legendarne nogometaše s kojima se mogao uspoređivati, Xavija Hernandeza i Andreu Pirla.

Xavi je s 35 godina završio svoju karijeru u Barceloni i onda je otišao put Katara, Pirlo je s 36 godina preselio u SAD.

Pa u čemu je onda tajna Modrićeve dugovječnosti? U predanosti radu, pripremi i oporavku nakon napora. Dovoljno je samo pogledati Modrića koji je došao u Real Madrid 2012. godine i Modrića danas da bi sve bilo jasno, piše autor teksta.

Od kada je iz Tottenhama prešao u redove Real Madrida Luka Modrić osvojio je četiri puta Ligu prvaka, dva puta LaLigu i Zlatnu loptu.

Potpis na novi ugovor stavio je bez puno pompe, što samo ukazuje na to da ima želju karijeru završiti na velikoj sceni na stadionu Santiago Bernabeu, a najvjerojatniji je scenarij da će oproštaj uslijediti nakon Svjetskog prvenstva u Kataru.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.