Caso Mbappe, pročitajte kako Marca uživo prati tržišnu utakmicu

Četvrtak, 20. srpnja 2023. 12:16 Napisao/la  SC

Pogledajte kako u posebnoj rubrici Marca na svom portalu uživo prati situaciju oko Kyliana Mbappea

Caso Mbappe, pročitajte kako Marca uživo prati tržišnu utakmicu

Marca je nadmašila samu sebe u promicanju ažuriranih on-line vijesti, španjolski list u posebnoj rubrici Caso Mbappe (slučaj Mbappe) na svom portalu uživo prati situaciju oko Kyliana Mbappea, prvi put na ovakav način prenosi jednu tržišnu utakmicu.

Dok Real Madrid čeka odluku PSG-a, ovako je to otprilike u live-prijenosu izgledalo u četvrtak prijepodne:

11:30 - Kylian Mbappé možda neće putovati u Japan s PSG-om! Kako je izvijestio Juanfe Sanz, postoji određena nedoumica unutar pariškog kluba, ne mogu potvrditi da će Kylian Mbappé otputovati u Japan na predsezonsku turneju utakmice, PSG je još nije izjasnio..

11:05 - Mbappe, osamljen i tih! Slike govore same za sebe. Tijekom zagrijavanja na treningu PSG-a, Kylian Mbappé bio je vrlo usamljen i tih. Nakon što je izašao na teren s bratom Ethanom, čini se da se superzvijezda distancirala od suigrača, pokazuje vrlo ozbiljno lice. O čemu razmišlja Kylian Mbappé?

10:56 - Kylian Mbappe ide na trening! Imamo fotografije superzvijezde na putu na trening PSG-a. Kylian je putovao u pratnji 16-godišnjega brata Ethana, koji je član omladinskog pogona pariškog kluba.

10:50 - Al Khelaifi izbjegava kontakt očima s Kylianom Mbappéom! Kako je prokomentirao Edu Aguirre, predsjednik PSG-a se zaustavio kako bi pozdravio i razgovarao sa svim igračima na prvom treningu. No, Al Khelaifi nije na isti način razgovarao s Kylianom Mbappéom. Navodno, Al Khelaifi ne samo da nije razgovarao s Kylianom Mbappéom, kojega je pozdravio kratko i hladno, već predsjednik PSG-a pariške momčadi nije ni pogledao u oči Mbappea. Ova gesta samo pokazuje napetu atmosferu koja vlada u momčadi u pariškom klubu. Iskre frcaju između Al Khelaifija i Kyliana Mbappéa.

10:30 - Traje sapunica o Dušanu Vlahovića, koja je možda ključna za mogući dolazak Kyliana Mbappéa u Real Madrid. Klub iz Pariza mogao bi uskoro sve dogovoriti vezano za potpisivanje ugovora s igračem koji bi mogao biti zamjena za Kyliana Mbappéa. Prema nekim medijima, dogovor između PSG-a i napadača je postignut. Dušan Vlahović bi potpisao ugovor na četiri sezone, za svaku bi dobio po jedanaest milijuna eura. Ipak, nije sve tako jednostavno. Ultrasi PSG-a zaprijetili su Dušanu Vlahoviću i prije nego što je potpisao za njegovu momčad. "Ako dođeš u Pariz, odsjeći ćemo ti sva tri prsta."

10:00 - Núñez Feijóo smatra da Kylian Mbappé ne bi trebao završiti karijeru, a da prije toga ne zaigra za Real Madrid! Kandidat za predsjednika španjolske vlade, predstavnik Narodne stranke, govorio je o mogućem potpisu Kyliana Mbappéa za Real Madrid. Alberto Núñez Feijoo vrlo je jasan u vezi s tim. Mogući budući predsjednik Španjolske istaknuo je to na svom Twitter profilu, nije ostao pošteđen kritika.

I tako dalje, cijeli dan!

Tablice omogućuje Sofascore