Keylor Navas i službeno u Real Madridu, Diego Lopez na izlaznim vratima

Nedjelja, 03. kolovoza 2014. 20:26 Napisao/la  SC

Keylor će u klubu ostati do 2020. nakon što je dogovorio šestogodišnji ugovor, a kostarikanski vratar bit će predstavljen u utorak u 13 sati

Keylor Navas novi je vratar Real Madrida, objavila je Marca. Kostarikanski vratar i službeno je postao novo pojačanje kraljevskog kluba nakon što je Real za njega platio odštetu od 10 milijuna eura koliko je bila izlazna klauzula.

Keylor će u klubu ostati do 2020. nakon što je dogovorio šestogodišnji ugovor, a kostarikanski vratar bit će predstavljen u utorak u 13 sati.

Nakon što je odlično branio u Levanteu ove sezone, Navas je briljirao u dresu Kostarike na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Marca navodi da je Diego Lopez na izlaznim vratima, iako se nedavno pojavila špekulacija da će Iker Casillas karijeru nastaviti u Arsenalu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.