Marca: Angel di Maria odlazi u PSG za 65 milijuna eura, najveću odštetu u povijesti Reala

Subota, 26. srpnja 2014. 12:58 Napisao/la  SC

Marca navodi da će Di Maria potpisati petogodišnji ugovor s PSG-om, te će inkasirati plaću od osam milijuna eura nakon poreza što je gotovo dvostruko više od onog što je zarađivao u Madridu

Prema pisanju španjolske Marce argentinski reprezentativac Angel Di Maria kroz nekoliko dana postat će novi igrač PSG-a, a odšteta će iznositi 60 milijuna eura što je najveći iznos koji je kraljevski klub primio za prodaju jednog igrača. Dok se ne finalizira transfer taj rekord i dalje drži Mesut Ozil koji je lani iz Reala prešao u Arsenal za 50 milijuna eura.

Marca navodi da će Di Maria potpisati petogodišnji ugovor s PSG-om, te će inkasirati plaću od osam milijuna eura nakon poreza što je gotovo dvostruko više od onog što je zarađivao u Madridu. Argentinac će tako postati treći igrač koji je napustio Real ovoga ljeta nakon Morate i Casemira.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.