PRVI INTERVJU

Luka Modrić u Zagrebu razgovarao za Marcu

Petak, 14. lipnja 2013. 15:40 Napisao/la  SC

Klubovi poput Real Madrida ne mogu završiti sezonu bez trofeja, kaže Modrić

Luka Modrić slikao se sa zastavom Real Madrida za potrebe španjolskog dnevnika Marca kojemu je dao prvi duži intervjuu od kada je postao igrač Real Madrida.

 

- Generalno, ne možemo biti zadovoljni sezonom, jer klubovi poput Real Madrida ne mogu završiti sezonu bez ijednog trofeja. Pokazao sam u utakmici protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu što se od mene može očekivati, pronašao samo formu na pravom mjestu u pravom trenutku. Bilo je to jako dobrih pola sata i to je bio samo početak. Bit će još takvih utakmica, rekao je Modrić.

 

Jose Mourinho duže je razdoblje tražio Modriću mjesto u srednjem redu:

 

- Igrao sam središnjeg veznog igrača prve sezone u Tottenhamu, isto igram u reprezentaciji. Na tom se mjestu osjećam kao kod kuće, s toga mjesta najbolje mogu voditi igru, kao dirigent  orkestra, rekao je Modrić

 

Mourinho je prošlost, Modrić je budućnost Real Madrida:

 

- O Mourinhu mogu govoriti samo najbolje, on je fantastičan trener. Bilo je  zadovoljstvo raditi s njim, učio me kako da igram agresivnije. Uvijek je pokušavao izvući najbolje iz igrača, ako si dao 100 posto, on je tražio 110! Ako nisi igrao na svojoj razini, netko drugi zauzeo bi tvoje mjesto, kaže Modrić

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.