BENZEMIN NASLJEDNIK Luka Modrić preuzima kapetansku traku kraljevskog kluba, As i Marca tvrde da Real Madrid ima novog kapetana

Nedjelja, 04. lipnja 2023. 17:56 Napisao/la  SC

Luka Modrić je s Real Madridom je osvojio pet Ligi prvaka, tri LaLige, dva španjolska kupa, četiri europska superkupa i pet svjetskih klupskih prvenstava, a 2018. je postao dobitnik Zlatne lopte

Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić bit će novi kapetan Real Madrida, objavili su As i Marca.

Traka je do sada bila na ruci Karima Benzeme, no francuski napadač odlučio je nakon 14 godina napustiti redove Kraljevskog kluba i preseliti u Saudijsku Arabiju, Benzema će postati novi član Al Ittihada, koji mu je za dvogodišnji angažman ponudio basnoslovnih 400 milijuna eura.

Benzema je u Real Madridu bio od 2009. godine, Luka Modrić u klub je iz Tottenhama doveden 2012. godine.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u tom je periodu osvojio pet Ligi prvaka, tri LaLige, dva španjolska kupa, četiri europska superkupa i pet Svjetskih klupskih prvenstava.

Također, 2018. godine dobitnik je Zlatne lopte.

Modrićev zamjenik bit  će Nijemac Toni Kros, a Nacho, Thibaut Courtois i Dani Carvajal ostali su rezerve za kepetansku traku.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.