LUKA MODRIĆ Gareth je bio loš učitelj, zato sam odustao od golfa!

Četvrtak, 10. rujna 2020. 17:30 Napisao/la  SC
Bale i Modrić
Bale i Modrić

Gareth Bale u središtu je medijske pozornosti već dvije sezone iako ne igra ili igra daleko ispod razine nekada najskupljega igrača na svijetu.

Bale u Real Madridu ima čudan status: trener Zinedine Zidane ga ne želi, Real Madrid bi ga prodao, ali on ne želi nigdje otići budući da godišnje zarađuje 17 mil. eura dok bezbrižno živi u Madridu.

Navijači Real Madrida ne žele ga u klubu s obzirom da se iritantno ponaša na terenu i van njega.

- Ovo je teška situacija za njega i klub! Gareth mora znati što želi, odrastao je čovjek i mora odlučiti što je najbolje za njega. Za mene je Gareth izvrstan igrač koji još puno toga može dati nogometu. To ovisi o njemu ako ima dovoljno motiva, a mislim da ima. Njegova ljubav prema golfu mnogo je puta završila na naslovnicama, kazao je Luka Modrić za The Times.

Modrić i Bale igrali su za Tottenhamu i Real Madrid, zajedno su igrali i golf:

- Jednom! Imali smo slobodno poslijepodne u predsezoni prije tri godine, bili smo u Detroitu ili Michiganu, nazvao me i pitao želim li igrati golf. Rekao sam da neću, nisam za to. Pozvao me: Hajde, idemo, pokazat ću ti! Otišao sam s njim, bilo je loše. Bio je loš učitelj! Možda me Gareth loše učio pa sam zato odustao od golfa, rekao je Modrić.

- Modrić je najgori igrač golfa kojeg sam ikad vidio. Nije znao pogoditi loptu, udarao je po zemlji, ali nikad loptu. Sutradan mi je rekao da ga bole leđa, napisao je tada Bale na Twitteru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.