LUKA MODRIĆ Neka me procjenjuju temeljem onoga što pokazujem na terenu

Srijeda, 22. srpnja 2020. 12:10 Napisao/la  SC

Zinedine Zidane i Modrić očito su usuglasili stavove oko tempiranja forme kroz sezonu na početku koje je Modrić bio prerano otpisan u 34. godini

LUKA MODRIĆ Neka me procjenjuju temeljem onoga što pokazujem na terenu

Luka Modrić u završnici sezone opet je dosegnuo razinu forme zbog koje je prije dvije godine proglašen najboljim igračem na svijetu.

Zinedine Zidane i Modrić očito su usuglasili stavove oko tempiranja forme kroz sezonu na početku koje je Modrić bio prerano otpisan u 34. godini:

- Ne želim biti ni povlašten, ni zaštićen u kritici za nekakve minule zasluge, ali mislim da je fer i da sam zaslužio da me se procjenjuje temeljem onoga što pokazujem na terenu, a ne samo u kontekstu predrasude koliko mi je godina. Sam sebi sam najveći kritičar. Onog trenutka kada procijenim da više ne mogu pratiti ritmove, da nisam učinkovit, prvi ću to priznati i povući se. Nema teorije da živim uz dvojbu kako sam nekome teret, kazao je Modrić za SN.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.