NOVA KATALUNJSKA ZVIJEZDA

Luis Suarez postao igrač Barcelone

Petak, 11. srpnja 2014. 16:55 Napisao/la  SC

Trener Barcelone  ne može računati na Suareza iduća četiri mjeseca

Luis Suarez potpisao je za Barcelonu petogodišnji ugovor, Barcelona je urugvajskog napadač platila oko 80 milijuna eura. Suarez je prošle sezone bio najbolji strijelac Premiershipa s 31 pogotkom, a u posljednjih je osam sezona u dresu Ajaxa i Liverpoola zabio 193 gola, prosječno 25 po sezoni. Suarez se raduje novim izazovima koji ga čekaju u Španjolskoj. On će zajedno s Messijem i Neymarom predvoditi napad katalonskog diva, dok će Ivan Rakitić biti zadužen za razigravanje ovih strašnih napadača.

- Došlo je vrijeme za rastanak. Liverpool je napravio sve za mene, ali oduvijek sam htio igrati u Španjolskoj, to je bio moj san, rekao je Suarez koji je prošle sezone bio vrlo blizu prelaska u Real Madrid.

Trener Barcelone Luis Enrique ne može računati na Suareza iduća četiri mjeseca. FIFA je drastično kaznila Suareza zbog gluposti koju je napravio tijek utakmice s Italijom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, kada je ugrizao Giorgija Chiellinija za rame.

Suarezu je dan prije objave transfera u Barcelonu i odbijena žalba koju je uputio FIFA-i, a sada mu preostaje samo da se u pomoć obrati Sportskom arbitražnom sudu (CAS-u).

Tablice omogućuje Sofascore