Luis Enrigue odbio novi ugovor, Ernesto Valverge kandidat za novog trenera Barcelone

Srijeda, 28. prosinca 2016. 19:33 Napisao/la  SC

Barcelona je preveliki klub da bi ovisio o bilo kome, a Enrique je iz igračkih dana u Barceloni poznat kao osoba koja brine samo o svojim interesima

Luis Enrigue zatražio je odgodu pregovora oko produljenja ugovora, što su čelnici Barcelone shvatili kao kalkulantski potez.

Enrique ima ugovor do kraja ove sezone, a budući da o novom ugovoru još uvijek ne želi razgovarati, sve upućuje na to da svoju budućnost vidi negdje drugdje.

Ne bi mu bilo prvi put, slično je postupio kao trener B momčadi Barcelone.

 Barcelona je preveliki klub da bi ovisio o bilo kome tko nije u potpunosti posvećen zajedničkim ciljevima, a Enrique je iz igračkih dana u Barceloni poznat kao osoba koja brine samo o svojim interesima.
 
 Čelnici Barcelone očito ne žele čekati proljeće bez trenera za iduću sezonu, pa se španjolski mediji već bave imenima novih trenera Barcelone.

Ernesto Valverge u ovom trenutku slovi kao najveći kandidat za novog trenera Barcelone, trener Athletica bio je ozbiljni kandidat za trenera Real Madrida nakon odlaska Rafe Beniteza.

Zinedine Zidane postao je trenet tek kada je Valverge odboio ponudu iz Madrida i produljio ugovor u Bilbau, koji istječe na kraju ove sezone.

Valverge je bivši igrač Barcelone, koji se kao trener dokazao na klupama Valencije, Olympiacosa i Athletica.

Tablice omogućuje Sofascore