LEO MESSI OSTAO

Nisam želio ići na sud s Barcelonom!

Petak, 04. rujna 2020. 19:00 Napisao/la  SC

Ako je to bio jedini način odlaska, ja ostajem

Nisam želio ići na sud s Barcelonom!

Kao što se moglo pretpostaviti odmah na početku medijskog cirkusa, Lionel Messi ne ide nigdje iz Barcelone.

Messi je službeno prekinuo medijsku sapunicu izvjesnog ishoda:

- Nikad nisam želio ići na sud s Barcelonom, jer je to klub koji volim. Ako je to bio jedini način odlaska, ja ostajem. Mislio sam, bio sam siguran da mogu slobodno otići, predsjednik je uvijek govorio da na kraju sezone mogu odlučiti hoću li ostati ili ne. Sad se drže činjenice da to nisam rekao prije 10. lipnja, kada smo igrali LaLigu usred ovog groznog koronavirusa, koji je promijenio tijekom cijele sezone. To je razlog zbog kojega ću ostati u klubu. Predsjednik mi je rekao da je jedini način da odem ako platim klauzulu od 700 milijuna eura, a da je to nemoguće, rekao je Messi.

Na kraju je Messi dobro prošao što nije suspendiran zbog toga što nije počeo trenirati s momčadi.

Da je suspendiran, ni jedan mu sud ne bi mogao pomoći dobiti jednostrani raskid ugovora bez obzira na klauzule u ugovoru.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.