LaLiga: Leo Messi opet u vhrunskoj formi, Ivan Rakitić asistirao prvi put ove sezone

Utorak, 29. listopada 2019. 23:08 Napisao/la  SC

Messiju  trebalo pet, šest utakmica da uhvati formu nakon dugačke ljetne stanke, najvažnije je bilo da opet digne fizički tonus na razinu neuhvatljivog driblera

Leo Messi
Leo Messi

 

Leo Messi se vratio!

Takav zaključak nameće se nakon briljantne igre argentinskog genijalca u utakmici protiv Valladolida.

Messi je postigao dva pogotka, dvaput je majstorski astistirao (Vidal, L. Suarez), a pogodak iz slobodnog udarca novo je remek-djelo...

Kao što se očekivalo, Messiju je trebalo pet, šest utakmica da uhvati formu nakon dugačke ljetne stanke, najvažnije je bilo da opet digne fizički tonus na razinu neuhvatljivog driblera.

Uživali su gledatelji na Camp Nou prvi put ove sezone u lucidnim varkama i tehničkim čarolijama zbog kojih Messi za mnoge slovi najboljim igračem svih vremena.

Ivan Rakitić igrao je od 60. minute, ušao je hrvatski reprezentativac umjesto de Jonga i prvi put ove sezone asistirao.

Odigrao je Rakitić sjajno Messiju za 4:1, prvi put ove sezone našao se u zagrljaju suigrača.

Barcelona je opet na prvom mjestu, Granada u srijedu gostje kod Getafea.

Utakmice 11. kola: Barcelona - Valladolid 5:1 (Lenglet 2, Vidal 29, Messi 34, 75, L. Suarez 77/Kiko 15), Alaves - Atletico 1:1 (Perez 83/Morata 70)

Poredak: Barcelona 22, Granada 20 (10), Atletico 20,...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.