Leo Messi najavio odlazak, španjolski mediji spekuliraju s trima klubovima

Petak, 21. kolovoza 2020. 12:45 Napisao/la  SC

U prvom razgovoru s Ronaldom Koemanom, Messi navodno rekao da sebe ne vidi u planovima novog trenera Barcelone

Leo Messi
Leo Messi

Španjolski mediji spekuliraju gdje će karijeru nastaviti Leo Messi.

U prvom razgovoru s Ronaldom Koemanom, Messi je navodno rekao da sebe ne vidi u planovima novog trenera Barcelone.

Odmah su reciklirane tri verzije nastavka njegove karijere, Messi se u zadnjem razdoblju povezuje s trima klubovima

INTER

Vlasnici Intera zadnje dvije sezone stalno šalju signale da su spremni dovesti najboljega igrača na svijetu, kineska Suning Holdings Groupa zatvorila je financijsku konstrukciju transfera ukupno vrijednog oko 300 mil. eura.

Piar služna milanskog kluba dobro radi svoj posao, pa je tako javnost slučajno saznala da je Messijev otac kupio kuću u Milanu, a Messijeve fotografije svako-toliko slučajno se pojave u promotivnom klupskom materijalu, pa se tako nedavno Messijeva silueta pojavila na plakatu utakmice Intera i Napolija...

Naravno da se ništa ne događa slučajno, Inter zahvaljujući agresivnoj medijskoj kampanji slovi najvećim favoritom u tržišnoj utakmici.

PSG

Arapski petrodolari, koji pokreću PSG, jamstvo su da bi Messi  vjerojatno postao novi svjetski rekorder prema zaradi.

Pariški klub priprema novi ugovor Neymaru vrijedan nevjerojatnih 50 mil. eura godišnje, Messi sigurno ne bi zarađivao manje.

PSG ima još jedan adut, Messi se osjeća najbolje na svijetu u projekciji napada zajedno s Neymarom i Mbappeom.

Spomenuti trojac izgleda barem jednako zastrašujuće kao bivši trojac Barcelone, Messi - Neymar - Suarez.

MANCHESTER CITY

Pep Guardiola nekoliko je puta zadnjih godina ponovio da će Messi karijeru završiti u Barceloni.

Menadžer Manchester Cityja trenutno ne govori ništa, ali sigurno zna što treba napraviti da bi se Messi preselio na Otok.

Manchester City vode dvojica bivših čelnika Barcelone, Guardiola i direktor Txiki Begiristain stvorili su jednu od najjačih momčadi Barcelone svih vremena predvođenu Mesijem, Iniestom i Xavijem...

Osim toga, za Manchester City igra jedan od najboljih Messijevih prijatelja Sergio Aguero.

ODŠTETA

Na kraju treba dodati da Messijev ugovor traje do ljeta 2021. godine, nije produljio ugovor i Barcelona mora sada razmišljati o prodaji ako želi nešto zaraditi.

S obzirom da se je klub u minusu od 700 mil. eura do više od milijardu eura, ovisno o izvoru informacije, nije svejedno kada će Messi otići.

Što se tiče odštete, mediji spekuliraju da Barcelona ne bi postavljala nemoguće uvjete, zbog Messijevih zasluga barata se odštetom od oko 100 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.