Leo Messi postigao 600 pogodaka u 683 utakmice za Barcelonu

Četvrtak, 02. svibnja 2019. 00:23 Napisao/la  SC
Leo Messi
Leo Messi

Leo Messi bio je najbolji kada je najviše trebalo, dvama pogocima čudesni Argentinac doveo je Barcelonu pred finale Lige prvaka.

- Imali smo šansi da postignemo još pogodaka, ali moramo biti sretni rezultatom. Svjesni smo da još nije gotovo, jer moramo igrati u uzvratu ali večeras smo sretni. Bila je to vrlo, vrlo intenzivna utakmica. Oni su navikli igrati u takvom ritmu, fizički zahtjevom s mnogo kontranapada. Jako smo umorni, ali moramo tako igrati u drugoj utakmici. U prvom poluvremenu igrali smo dobro, u
drugom poluvremenu oni su bili vrlo dobri. Imali su šanse, dobro smo se branili. Imao sam sreće što sam pogodio iz slobodnog udarca, bio je to lijep trenutak, kazao je Messi.

Messi je u utamici protiv Liverpoola postigao 600. pogodak za Barcelonu!

Time je ušao u klub najboljih strijelaca u povijesti nogometa koji su u klupskom nogometu postignuli više od 600 pogodaka.

Prije Cristana Ronalda to je uspjelo Brazilcima Peleu i Romariju, Nijemcu Gerdu Mulleru, Mađaru Ferencu Puskasu...

Messi je 600 pogodaka postigao u 683 utakmica za Barcelonu, drugi na klupskoj listi je Cesar Rodriguez, koji je postigao 232 pogotka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.