LEO MESSI Nikad nisam mogao zamisliti da bi Ronaldo otišao iz Madrida

Ponedjeljak, 03. rujna 2018. 22:19 Napisao/la  SC

Mislim da ću ostati živjeti u Barceloni, moja djeca ovjde imaju prijatelje, pohađaju školu, o tome najviše razmišljamo, kaže zvijezda Barcelone

LEO MESSI Nikad nisam mogao zamisliti da bi Ronaldo otišao iz Madrida

 

Lionel Messi briljirao je u utakmici protiv Huesce (8:2), najboljem igraču na svijetu vratilo se izgubljeno samopuzdanje nakon katastrofalnog nastupa na SP-u.

To je vjerojatno jedan od razloga zbog kojega je prvi put progovorio o odlasku Cristiana Ronalda iz Madrida:

- Real Madrid jedna je od najboljih momčadi na svijetu, ima odlične igrače, ali evidentno je da im nedostaje Cristiano Ronaldo. Real je bez njega oslabljen, a Juventus je jedan od jasnih favorita za osvajanje Lige prvaka. Jako me iznenadio Cristianov odlazak, nikad nisam mogao zamisliti da bi otišao iz Madrida, pa i potpisao za Juventus. Mnogi su ga klubovi htjeli, iznenadio me, ali otišao je u vrlo dobar klub, prenosi Marca izjavu Messija.

Što se Messija tiče, on je najbolji na svijetu samo u dresu Barcelone:

- Ovdje imam sve. Došao sam s 13 godina i proveo gotovo cijeli život ovdje. U najboljem sam klubom na svijetu i jednom od najboljih gradova. Nemam potrebu ići ikamo drugdje, rekao je Messi.

Ne samo da namjerava igrati za Barcelonu do kraja karijere nego namjerava ostati u Barceloni i nakon završetka karijere:

- Ne mislim igrati do četrdesete, ali nisam razmišljao o tome što ću raditi kada prestanem igrati. Sada sam u godinama kada mogu misliti samo na igru i ništa više. Kada dođe trenutak, naći ću posao koji želim. Tada ću razgovarati s čelnicima kluba i odlučiti što dalje. Mislim da ću ostati živjeti u Barceloni, moja djeca ovjde imaju prijatelje, pohađaju školu, o tome najviše razmišljamo, zaključuje Messi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.