Lažna pobuna protiv Josea Mourinha, Perez demantirao da su igrači postavili ultimatum

Četvrtak, 24. siječnja 2013. 16:24 Napisao/la  SC

Apsolutna je neistina da su igrači rekli bilo što negativno u vezi trenera, kaže Perez

Nakon što su se u utorak sastali predsjednik Real Madrida Florentino Perez, generalni menadžer José Ángel Sánchez i dvojica kapetana Iker Casillas i Sergio Ramos, u španjolskim medijima odjeknula je bomba:

- Ili on, ili mi!, navodno glasi ultimatum svlačionice Real Madrida.

Jasno da je u ovoj priči "on" poznati Special One, Jose Mourinho! Igrači su navodno zatražili od predsjednika da Mourinho mora otići iz kluba na ljeto, ili…

Predsjednik Perez odmah je sazvao konferenciju za novinare tijekom koje se demantirao medijske spekulacije, sastanak je održan da bi se dogovorile premije u Ligi prvaka.

- Apsolutna je neistina da su igrači rekli bilo što negativno u vezi trenera, nikakav ultimatum nisu postavili. Vijest koja je objavljena je laž, što je ozbiljan napad na naš klub. Oduvijek poštujem medije, podnosim kritike kada su utemeljene i kada nisu. Međutim, postoje granice koje se moraju poštovati, to je pitanje morala, rekao je Perez.

Zašto Mourinho i njegovi suradnici nisu bili na sastanku kada se odlučivalo o premijama, ne zna nitko.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.