LaLiga: Artem Dovbyk ostvario hat-trick za šest minuta, Real Madrid i Barca pobijedili

Nedjelja, 21. siječnja 2024. 18:25 Napisao/la  SC
Artem Dovbyk
Artem Dovbyk

Artem Dovbyk ostvario je hat-trick za samo šest minuta utakmice protiv Seville, Girona je brzo riješila utakmicu u kojoj je još jednom dokazala zbog čega je lider jedne od najboljih liga na svijetu.

Ivan Rakitić sjedio je na klupi Seville.

Barcelona je dvama pogocima u sudačkoj nadoknadi pobijedila Dinamova protivnika u Konferencijskoj ligi.

Betis su minute dijelile od pozitivnog rezultata nakon što se vratio u utakmicu dvama pogocima Isca, bivšega igrača Real Madrida.

Real Madrid pobijedio je Almeriju pogotkom Carvajala u 99. minuti!

Almeria je vodila 2:0 do odmora, momčad koja ove sezone nikoga nije pobijedila nadigrala je domaćina.

U drugom dijelu igrala je samo momčad Real Madrida, koja je uspjela preokrenuti rezultat.

Trener Garitano dobio je crveni karton u 97. minuti, trener Almerije sigurno nije sretan s nekoliko sudačkih odluka, ali ne može se reći da je ijedna pogrešna sučeva odluka utjecala na rezultat.

Luka Modrić sjedio je na klupi

Osasuna je pobijedila Getafe nevjerojatnim pogotkom koji je postigao Areso u 80. minuti!

Getafe je u drugom poluvremenu bio puno bolji, vratio se u utakmicu dvama pogocima, imao priliku za potpuni preokret, a onda su igrači Getafea doživjeli šok u 80. minuti.

Ante Budimir odigrao je cijelu utakmicu za Osasunu, imao je veliku priliku u završnici povećati vodstvo, vratar je obranio njegov udarac glavom.

Utakmice 22. kola: Real Madrid - Almeria 3:2 (Bellingham 56-11m, J. Vinicius 67, Carvajal 90+9/Ramazani 1, Gonzalez 43), Osasuna - Getafe 3:2 (Garcia 9, Munoz 31, Areso 80/Mayoral 64, Maksimović 68), Betis - Barcelona 2:4 (Torres 21, 48, 90+2, Joao Felix 90), Isco 56, 59), Girona - Sevilla 5:1 (Dovbyk 12, 15, 19, Tsgankov 56, Stuani 89/Romero 10)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.