Kup: Real Madrid u uzvratu ispao od Leganesa, Zinedine Zidane pred otkazom

Četvrtak, 25. siječnja 2018. 08:34 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Real Madrid ispao je Kupu kralja do Leganesa pred svojim navijačima (1:2), Zinedine Zidane nalazi se pred otkazom.

U prvoj utakmici Real Madrid je očekivano u gostima stekao prednost (1:0), pa se uzvrat činio rutinskim poslom. Posebice nakon uvjerljive (7:1) pobjede u prvenstvu u kojoj je Ronaldo napokon bio strijelac.

Međutim, Zidane nije igrao u najboljem sastavu, Ronaldo nije igra, Modrić je igrao u nastavku, Kovačić je igrao slabo od početka utakmice...

U 31. minuti Eraso je doveo Leganes u vodstvo, Real Madrid nije uputio udarac u okvir vratiju do odmora.

U 47. minuti izjednačio je Benzema, ali je 55. minuti Gabriel ponovo Leganes doveo u prednost.

Do kraja utakmice domaćini nisu uspjeli pokvariti najveće slavlje u povijesti Leganesa.

 - Da, pozicija mi je ugrožena... ako ne pobijedimo PSG! A ovaj je neuspjeh težak udarac i moja odgovornost, ja moram pronaći rješenja. Pronalazimo ih, ali ne redovito. Moram se pobrinuti da izađemo iz ove situacije i nastavimo raditi. Ovakvi nam se porazi ne smiju događati. Moja pogreška? Što nismo uspjeli pobijediti... Ne znam je li ovo najgora sezona u Realovoj povijesti, niti me briga. Ja moram ostati pozitivan. Ovo nam je težak udarac, ali sezona nije gotova. Moramo se probuditi, rekao je Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.