Kriza u Barceloni: Lionel Messi predvodi igrače u sukobu s trenerom Luisom Enriqueom

Utorak, 06. siječnja 2015. 15:17 Napisao/la  SC

Iz svlačionice dopiru glasovi da je Messi nezadovoljan načinon na koji Enrique vodi momčad i kako se ponaša

Lionel Messi ušao je izravni sukob s trenerom Luisom Enriqueom! Španjolski mediji redom ističu da kriza u Barceloni polako dobiva jasnije konkture, svlačionica predvođena najboljim igračem ustala je protiv trenera! Izgleda je da poraz od Real Sociedada prelio kap strpljenja u najboljih igrača, Messi i Neymar prvo poluvrijeme sjedili su na klupi.

Iz svlačionice dopiru glasovi da je Messi nezadovoljan načinon na koji Enrique vodi momčad i kako se ponaša. Messiju nije jasno kako uprava može podržavati Enriquea, koji nije trener najviše klase. Poruke iz svlačionice ukazuju da predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu mora povući potez kojim će stišati tenzije u svlačionici i na trbinama, koje također ne podržavaju Enriquea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.