Kriza u Barceloni: Gerardo Martino izgleda nemoćno kao da je već postao bivši trener

Ponedjeljak, 10. ožujka 2014. 23:41 Napisao/la  SC

Njegova neodlučnost i dojam da se pomirio s činjenicom da ne može utjecati na momčad trenutno je najveći klupski problem

Gerardo Martino izgubio je vezu s igračima! Tako glasi kratko sažeti komentar krize Barcelone, koja u zadnjim utakmicama izgleda nemoćno i bezvoljno. Mrtino je po dolasku u Barcelonu pokušao mijenjati način igre Pepa Guardiole, međutim igrači nisu prihvatili pokušaje igranja dubinskim loptama i igru temeljnu na kontranapadima. Zbog pritiska navijača i igrača, Martino se vratio tika-taka igri, ali je izgubio povjerenje.

Rezultati nisu najgore što se događa Barceloni. Klub opterećen aferom oko transfera Neymara ostao je bez korumpiranog predsjednika, Messi ni približno igra a razini najboljeg igrača na svijetu, momčad djeluje sporo i bezvoljno. Dodatna selekcija nije pravodobno obavljena, problemi sa stoperima sve su uočljiviji.

- Odlazim jer ako ostanem moglo bi se dogoditi da se međusobno počnemo mrziti, rekao je Pep Guardiola kada je odlazio.

Bivši trener mislio je na svlačionicu, koju je odavno trebalo provjetriti s novim igračima. Većina današnjih igrača više nema motiva, Martino je nemoćan!

Martino brani igrače, ali je jasno da je njegov rok trajanja ograničen. Prema svemu sudeći Martino odlazi na kraju sezone. Njegova neodlučnost i dojam da se pomirio s činjenicom da ne može utjecati na momčad trenutno je najveći klupski problem.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.