Kraj karijere jednog od najboljih španjolskih veznjaka svih vremena

Četvrtak, 27. srpnja 2023. 15:48 Napisao/la  SC
David Silva i Ivan Lepinjica
David Silva i Ivan Lepinjica

David Silva (37) odlučio je završiti karijeru nakon teške ozljede koljena koju je prije nekoliko dana doživio na treningu Real Sociedada.

Sjajni španjolski veznjak procijenio je da nema smisla vraćati se nakon duge stanke u poznim igračkim godinama:

- Danas je za mene tužan dan. Došao je trenutak da kažem zbogom onom čemu sam posvetio cijeli svoj život- Vrijeme je da kažem zbogom kolegama koji su mi kao porodica. Veoma ćete mi nedostajati. Hvala vam što ste učinili da se osjećam kao kod kuće, poručio je David Silva.

David Silva u dresu španjolske reprezentacije osvojio je sve što se moglo, uz Xavija i Iniestu spada u najbolje španjolske veznjake svih vremena.

Na vrhuncu karijere David Silva igrao je za Manchester City iz kojega je nakon 10 godina otišao u Real Sociedad.

Navijači Rijeke imali su zadovoljstvo na Rujevici gledati Davida Silvu u dresu španjolskog kluba u Europskoj ligi, ove sezone Real Sociedad igrat će u Ligi prvaka bez Davida Silve.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.