Josep Maria Bartomeu financijski i rezultatski devastirao kultni klub

Subota, 15. kolovoza 2020. 12:51 Napisao/la  SC
Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

Josep Maria Bartomeu nakon teškog poraza (2:8) od Bayerna očekivano je najavio promjene:

- Ovo je bila katastrofa, sada moramo donijeti odluke u miru. Moramo se ispričati našim navijačima i članovima, kazao je predsjednik Barcelone i najavio da će idućega tjedna donijeti odluke.

Quique Setien je izvjesno bivši trener, Maurizio Pochettino spominje se kao novi trener, ali treneri nisu najveći problem Barcelone zadnjih nekoliko sezona.

Najveći problem su predsjednik Josep Maria Bartomeu i njegovi najbliži suradnici, koji su financijski i rezultatski devastirali kultni klub.

Bartomeua su nedavno napustili šestorica članova upravnog odbora, sve glasnija i jača opozicija traži prijevremene izbore, nije jasno kako bi Bartomeu nakon ovakvog poraza mogao dobiti još jedan mandat.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.