Joan Laporta brzo odabrao nasljednika Xavija Hernandeza

Nedjelja, 28. siječnja 2024. 14:24 Napisao/la  SC
Joan Laporta i Rafa Marquez
Joan Laporta i Rafa Marquez

Rafa Marquez izgledni je kandidat za nasljednika Xavija Hernandeza!

Xavi je najavio odlazak na kraju sezone, španjolski mediji smatraju da je Marquez najbliži klupi prve momčadi budući da Joan Laporta ne krije simpatije prema meksičkom stručnjaku koji vodi drugu momčad Barcelone.

- Rafa je izvanredna osoba, jako sam sretan što je trener druge momčadi. Vodi momčad željeznom rukom i svilenom rukavicom, vrlo slično kao kada je bio igrač. Smiren je, miran, pravodobno donosi odluke, kazao je Laporta nedavno.

Na pitanje hoće li Marquez postati trener prve momčadi, Laporta je tada odgovorio:

- To ćemo vidjeti, imamo jako dobrog trenera koji vrijedno radi da Barcelona opet postane prvak, kazao je Laporta prije nego što je Xavi najavio odlazak.

- Sada je na upravnom odboru da izabere novog trenera, to je u njihovim rukama. To je prilika kojoj ne možete reći ne, rekao je Marquez nakon što je Xavi rekao da odlazi.

Rafa Marquez  sedam sezona nosio je dres Barcelone, meksički reprezentativac bio je kapetan i istinski vođa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.