Iker Casillas izgubio mjesto, Real Madrid dovodi mladog slovenskog vratara Jana Oblaka

Nedjelja, 15. lipnja 2014. 17:00 Napisao/la  SC

Casillasova forma u Brazilu ničime ne sluti da se prvi vratar reprezentacije vratio u nekadašnju formu

Jan Oblak prvi je izbor Real Madrida! Mladi (21) slovenski vratar iz Benfice seli u Real Madrid ako Iker Casillas ode iz kluba. A prema svemu sudeći, Casillas je vrlo blizu izlaznim vratima.

 Iker Casillas definitivno više nije ono što je bio, forma vratara Real Madrida i španjolske reprezentacije polako kopni. Iako je protiv Niozemske obranio dva teška udarca, Casillas ne ulijeva sigurnost. Izravni je krivac za pogodak (van Persie), kada mu se lopta odbila pred noge nizozemskom napadaču.
 
U Real Madridu debata oko vratara traje od kada je Jose Mourinho prvi posjeo Casillasa na klupu. Isto je nastavio Carlo Ancelotti, koji je Casillasa forsirao u utakmicama Lige prvaka. Na kraju je Real Madrid osvojio Ligu prvaka, iako je Casillas katastrofalno pogriješio u finalu protiv Atletica Madrida.

Casillasova forma u Brazilu ničime ne sluti da se prvi vratar reprezentacije vratio u nekadašnju formu. Mladi Oblak čeka priliku snova nakon što je prošle sezone zauzeo mjesto prvog vratara Benifice s kojom je igrao u finalu Europske lige.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.