SUKOB INTERESA ILI SAMO POSAO

Braća Guardiola dovode Thiaga Alcantaru u Bayern

Četvrtak, 11. srpnja 2013. 14:19 Napisao/la  SC

Pere Guardiola nogometni je menadžer koji brine o Luisu Suarezu, Alcantari...

Thiago Alcantara novi je igrač Bayerna, prema  španjolskim medijima odlazak mladog reprezentativca Barcelone pitanje je dana. Pep Guardiola nekoliko je puta naglasio da bi volio vidjeti Alcantaru u Munchenu.

 

- Ljudi trebaju znati da igrači ne odlaze iz Barcelone zbog novca. Postoje dva razloga: ili vas odbace ili imate osjećaj da biste trebali igrati, a ne igrate, kaže Guardiola.

 

Ima još jedan detalj, koji je Pep zaboravio spomenuti. Alcantarov agent zove se Pere i brat je poznatijeg Guardiole. Pere Guardiola nogometni je menadžer koji brine o Luisu Suarezu, Alcantari, itd. 

Baš bi bilo zanimljivo saznati kako hrvatsko ministarstvo tumači činjenicu da braća Guardiola zajedno rade na transferu jednog igrača iz Barcelone u Bayern. U Hrvatskoj se prema prijedlogu istog ministarstva menadžerskim poslom ne bi smjela baviti bliska rodbina bilo kojega nogometnog djelatnika.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.