Guardiola: Vidjet ćemo protiv Chelsea jesam li pogriješio s odabirom igrača

Nedjelja, 22. travnja 2012. 09:11 Napisao/la  SC

Mislim da smo igrali dobro, i dalje smo ono što smo bili i prije utakmice protiv Real Madrida. Sada nam preostaje da se usredotočimo na utakmicu Lige prvaka, kaže Guardiola

Pep Guardiola nakon poraza od Real Madrida prvo je rekao sljedeće:

- Čestitam Real Madridu na pobjedi i naslovu prvaka! Dobro smo se kretali, radili stalni pritisak, ali smo izgubili previše lopti. Puno bolje smo igrali u drugom dijelu, ali smo za protivnika imali fizički jaku madridsku momčad, što nas je koštalo puno snage. Ukupno gledano, mislim da smo igrali dobro, i dalje smo ono što smo bili i prije utakmice. Sada nam preostaje da se usredotočimo na utakmicu Lige prvaka.

 Trener Barcelone uzroke poraza nije mistificirao poremećajem odnosa unutar svlačionice, ozljedama i slabijom formom nekolicine nositelja igre:

- Ovi dečki igraju četiri sezone non-stop, normalno je da im je ponekad teško držati ovakav ritam. Osim toga moramo znati protiv koga smo igrali, a stvorili smo više šansi nego inače. Zašto je igrao Thiago? Ja sam odgovoran za sastav momčadi, za to sam plaćen. Možda sam pogriješio što nisam stavio Fabregasa, ne znam. Vidjet ćemo u utorak protiv Chelsea jesam li pogriješio s odabirom igrača. Vjerujem da ćemo se brzo oporaviti od poraza. Nema potrebe pričati o tome tko je trebao ili nije trebao igrati, igračima sada treba mir, kazao je Guardiola.

  

 

Tablice omogućuje Sofascore